aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας ακόμη ένα «όπλο»

Περιμένοντας ακόμη ένα «όπλο»

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, εκτός έδρας, ο Ρόνι Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καρλίτος ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει το επικείμενο ματς ούτε ο Αντριάν Κολούνγκα.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι εκτιμήσεις που γίνονται από την επίσημη Ανόρθωση αναφέρουν ότι δύσκολα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύ καλού του παίκτη. Ο Λέβι, που χθες είχε τα γενέθλιά του, έχει τον χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του μιας και η αναμέτρηση με την Άχνα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Έτσι, δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κούραση των διεθνών οι οποίοι θα επιστρέψουν και δεν θα αναγκαστούν να παίξουν δύο παιχνίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για την ώρα είναι άγνωστο αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το γεγονός ότι η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά με τη Δόξα και έχει βρει καλύτερο ρυθμό είναι λογικό να μην αναγκάσει τον Λέβι να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Βέβαια, είναι νωρίς για εκτιμήσεις, όμως από τη στιγμή που υπάρχει μια βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, δύσκολα θα γίνουν ριζικές αλλαγές.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, ο Ρόνι Λέβι βρίσκεται στο ψάξιμο για βοηθό προπονητή. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο ίδιος έχει επαφές, όμως παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση. Πιθανόν να περιμένει κάποιον να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία εργάζεται για να μπορέσει να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την Ανόρθωση.

Σχετικά με τον προπονητή τερματοφυλάκων ούτε εκεί προκύπτει εξέλιξη. Ο Ζόλταν Νάγκι για την ώρα συνεχίζει να έχει τον εν λόγω ρόλο, με τον Λέβι να είναι στο ψάξιμο για να βρει τον αντικαταστάτη του, μιας και θέλει κάποιο άλλο άτομο στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ισραηλινός προπονητής γνωρίζει ποιο είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης για τις δυο αυτές θέσεις και έχει πάρει… πάνω του τις διαπραγματεύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ