aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει τον Καμαρά, λίγη ακόμη υπομονή για τον Αρούς

Περιμένει τον Καμαρά, λίγη ακόμη υπομονή για τον Αρούς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη φανέλα της Ανόρθωσης προβάρει ο 22χρονος επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά (φωτό) μιας και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία. Εδώ και μερικές μέρες η διοίκηση της Ανόρθωσης είχε εντείνει τις προσπάθειές της για να πάρει τη θετική απάντησή του και ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Κύπρο (το όνομά του αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε πάρα πολύ ο Ρόνι Λέβι, ενώ το γεγονός ότι είχε εμπλακεί κι άλλη μεγάλη ομάδα για να τον αποκτήσει είναι κάτι που δημιούργησε κάποια προβλήματα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Καμαρά, λογικά θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Είναι ένας παίκτης που τον βλέπουν και σαν επένδυση στην Ανόρθωση μιας και είναι μόλις στα 22 του χρόνια και έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα και γιατί όχι, να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στην «Κυρία».

Άρχισε την καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα από την Αζαξιό, όπου τη σεζόν 2013-14 σε 20 συμμετοχές σκόραρε δυο τέρματα. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή για τους επόμενους 18 μήνες στην Τουρκία και για την Γκαζιάντεμσπορ, όπου σε 23 ματς πέτυχε τέσσερα τέρματα. Από τον Ιανουάριο του 2016 ανήκει στην Παρί, ομάδα Γ’ κατηγορία της Γαλλίας με την οποία στη λήξασα σεζόν, σε 26 συμμετοχές σκόραρε έξι τέρματα.

Ο επιθετικός από τη Γουινέα αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες μέρες στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Επίσημα ακόμα δεν έχει λεχθεί οτιδήποτε από πλευράς Ανόρθωσης μιας και θέλουν να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και μετά να προχωρήσουν σε ανακοίνωση ή κάποια περαιτέρω ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας. Σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης του Αριέλ Αρούς για τη θέση του τερματοφύλακα ούτε και χθες προέκυψε οποιαδήποτε θετική εξέλιξη στο όλο θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του και στην Ανόρθωση εξετάζουν ταυτόχρονα και κάποιες εναλλακτικές λύσεις για να είναι προετοιμασμένοι. Ο Λέβι θέλει πολύ τον Αρούς και το γεγονός ότι δεν κλείνει άλλο κίπερ είναι κάτι που το αποδεικνύει. Αν μιλούσαμε για έναν άλλο οποιοδήποτε τερματοφύλακα που δεν «καιγόταν» ο Λέβι θα είχε ήδη καταλήξει αλλού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ