aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει τον Απόλλωνα με τα… μανίκια σηκωμένα

Περιμένει τον Απόλλωνα με τα… μανίκια σηκωμένα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΚ της σεζόν 2020-21 έφτασε στο σημείο να αποτελεί υπέρβαση γι’ αυτήν η νίκη σε ντέρμπι. Γι’ αυτό και το 2-1 εις βάρος του Ολυμπιακού, παρά τη δεδομένη ικανοποίηση που έφερε, υποχρεωτικά ξεχάστηκε γρήγορα. Αύριο θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα το ματς με τον Απόλλωνα και ο Σωφρόνης Αυγουστή το περιμένει με τα… μανίκια σηκωμένα.

Όχι επειδή απέναντί του θα έχει την πρώην ομάδα του, μα διότι η νυν επί των ημερών του στον πάγκο της, ταπεινώθηκε σε κάθε συνάντησή της με τις τρεις ομάδες που προπορεύονται. Οι τέσσερις τριάρες από τους Ομόνοια (0-3), ΑΕΛ (1-3, 0-3) και Απόλλωνα (0-3) ήταν βαριές, ασήκωτες και αχώνευτες για τον Κύπριο προπονητή.

Γι’ αυτό και στρώθηκε με τα μούτρα στη δουλειά την εβδομάδα που διανύουμε. Στόχος του είναι να παρουσιάσει πολύ πιο ανταγωνιστικούς τους κιτρινοπράσινους κόντρα στους κυανόλευκους της Λεμεσού. Περιμένοντας ότι θα διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις και εν τέλει θα πάρουν την πρώτη νίκη τους σε ντέρμπι με τον ίδιο στον πάγκο (η τελευταία ήταν με 2-1 εις βάρος της ΑΕΛ στις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη, έχοντας προπονητή τον Τζοάν Καρίγιο).

Έπειτα από όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το 1-3 από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, τις τοποθετήσεις του για πολλές αλλαγές και τη συνάντηση με τον Άντρο Καραπατάκη, το αληθινό δελτίο προόδου θα είναι το αυριανό. Ο ίδιος δηλώνει μαχητής και ότι δεν το βάζει κάτω, ήδη προχώρησε σε μαζικές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό και έστειλε τα μηνύματά του στους ποδοσφαιριστές του.

Όσο για την προετοιμασία του ματς με τον Απόλλωνα, θα ολοκληρωθεί σήμερα και ο Αυγουστή θα κατασταλάξει στους εκλεκτούς του για το αρχικό σχήμα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νιλς Σούτερντεν και Γιώργου Ναούμ. Ειδικά για τον Βέλγο, η παρουσία του στο παιχνίδι μοιάζει πιο δύσκολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ