aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει το… θηρίο από τη χώρα του καφέ!

Περιμένει το… θηρίο από τη χώρα του καφέ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της θα υλοποιήσει η Ανόρθωση εκτός απροόπτου, όπως έγινε γνωστό χθες. Ο Ντούγκλας Φερέιρα, πιο γνωστός ως Ντουγκλάο, αναμένεται αύριο στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να υπογράψει.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό από το πέρασμά του από τα ελλαδικά γήπεδα με τη φανέλα της Καβάλας. Πρόκειται για ένα «θηρίο» ύψους 1.93 και που -αν όλα εξελιχθούν ομαλά- αναμένεται να αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Σίλντενφελντ. Ένα ζευγάρι αμυντικών πάνω στο οποίο οι φίλοι της «Κυρίας» στηρίζουν πολλά.

Στη λήξασα σεζόν ο Ντουγκλάο είχε 11 μόνο συμμετοχές (Ακχισάρ και Καϊσέρισπορ), ενώ φαίνεται να πέρασε και έναν τραυματισμό. Άρχισε την καριέρα του στην Κοριτίμπα, ενώ τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη τα έκανε στη Ναντ. Τη διετία 2009-11 έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Καβάλα έχοντας 48 συμμετοχές και δυο γκολ. Έτσι, πήρε μετεγγραφή στην Πορτογαλία για τη Σπόρτινγκ Μπράγκα, όπου σε δυο χρόνια είχε 32 συμμετοχές και πέντε τέρματα.

Επόμενος σταθμός του ήταν το μακρινό Κατάρ για λογαριασμό του Κατάρ Σπορτς Κλαμπ. Εκεί έμεινε για ένα χρόνο (με 24 συμμετοχές και 4 τέρματα) και ακολούθως συνέχισε στα τουρκικά γήπεδα. Για 2,5 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Ακχίσαρ Μπελεντίγε, όπου σε 60 ματς πέτυχε έξι τέρματα, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν στην Καϊσέρισπορ με μόλις πέντε συμμετοχές.

Η Ανόρθωση τα βρήκε σε όλα μαζί με τον Ντουγκλάο και φαίνεται να απομένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου του. Πρόκειται για μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση για την άμυνα και δείχνει να είναι παίκτης που αν αποδώσει σύμφωνα με το βιογραφικό του, τότε  άμυνα της Ανόρθωσης δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα περσινά της χάλια. Με τέτοιες προσθήκες ο Λέβι δεν έχει παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ