aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει το σερβίρισμα εντός της περιοχής

Περιμένει το σερβίρισμα εντός της περιοχής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Να του δώσουν την μπάλα εντός της περιοχής, μόνο αυτό ζητά ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα. Ο Ισπανός δεν είναι ο πολύ γρήγορος σέντερ φορ, αυτός που θα κλέψει την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και θα προσπεράσει τους αμυντικούς για να σκοράρει. Αυτό που θέλει είναι να δέχεται σωστές πάσες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί, μπορεί να κάνει πολλή δουλειά και να βρει δίκτυα.

Δίπλα του έχει γρήγορους επιθετικούς, όπως είναι ο Μέσκα, ο Σάσι, ενώ μπορεί ακόμη να αγωνιστεί με τον Μάριο Ηλία δίπλα του. Ανεβαίνει και ο Μπενίτεθ, ενώ από τα πλάγια ο Αβραάμ και ο Αϊρόσα μπορούν να του στείλουν με ακρίβεια την μπάλα στα πόδια ή στο κεφάλι.

Στην περσινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ στο πρωτάθλημα και λογικό είναι να θέλει να αυξήσει την παραγωγή του στο νέο μαραθώνιο. Η ΑΕΛ έχει απαιτήσεις από τον Ισπανό και περιμένει τα γκολ του. Αν του δοθεί ευκαιρία δύσκολα αστοχεί, ειδικά αν το επιθετικό πλάνο ευνοεί τον Αρουαμπαρένα με τον τρόπο που κινείται στην αντίπαλη περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ