aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει τέσσερις μετεγγραφές ο Κόντε

Περιμένει τέσσερις μετεγγραφές ο Κόντε

Ενίσχυση ζητάει ο Αντόνιο Κόντε, καθώς η ομάδα του δεν έχει το βάθος που θέλει στο ρόστερ. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να αποκτήσει ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές για να μπορέσει η Τσέλσι να ανταπεξέλθει στη δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Η επιστροφή των «μπλε» στο Champions League σημαίνει και ανάγκη για μεταγραφές. Οι κύριοι στόχοι του τεχνικού των Λονδρέζων είναι ο Ντρινκγουότερ της Λέστερ, αλλά και ο Όξλεϊν-Τσάμπερλεν της Άρσεναλ.

Ο Ντρινκγουότερ προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάτιτς που πριν από λίγες μέρες έγινε και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όξλεϊν-Τσάμπερλεϊν θα «παλέψει» για μία θέση στο αρχικό σχήμα με τον Μόουζες εφόσον ντυθεί στα «μπλε».

Μία άλλη περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο Κόντε είναι ο μέσος, Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον. Στο προσκήνιο βρίσκεται και ο αριστερός μπακ, Άλεξ Σάντρο, της Γιουβέντους, ωστόσο η υπόθεση του Βραζιλιάνου θεωρείται πολύ δύσκολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ