aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει Μίλικ και Ερέρα η Νάπολι

Περιμένει Μίλικ και Ερέρα η Νάπολι

Η Νάπολι αρχίζει να κινείται στη μεταγραφική αγορά, διερευνώντας τις περιπτώσεις των Αρκάντιους Μίλικ του Άγιαξ και Έκτορ Ερέρα της Πόρτο.

Μάλιστα έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και για τους δυο ποδοσφαιριστές, με τους «παρτενοπέι» εντός των προσεχών ημερών να περιμένουν οριστικές απαντήσεις.

Ο Πολωνός έχει ζητήσει προθεσμία μιας εβδομάδας για να «ζυγίσει» τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και να καταλήξει στην επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Το σίγουρο είναι πως οι «μνηστήρες» είναι πολλοί.

Η μεταγραφή του Μεξικανού Ερέρα, μοιάζει να είναι πιο κοντά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο μέσος των «δράκων» βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Νάπολι, αλλά η περίπτωση του «κολλάει» στο οικονομικό σκέλος, γιατί η Πόρτο αυξάνει διαρκώς την τιμή του.

Το τοπίο θα «ξεκαθαρίσει», στο ραντεβού που είναι προγραμματισμένο ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ