aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Περιμέναμε αυτό το ξέσπασμα»

«Περιμέναμε αυτό το ξέσπασμα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη με τη Δόξα, τον πλουραλισμό στα γκολ, τον Φλοριάν, αλλά και τα αγωνιστικά νέα.

Για το χθεσινό παιχνίδι: Ναι, είναι αλήθεια ότι το πολύ καλό μας ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, ήρθε η χαλάρωση μετά το γκολ και η αντίπαλος μας ανέβηκε και ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Αυτό ικανοποίησε τον προπονητή μας, ότι αντιδράσαμε και δεν πανικοβληθήκαμε.

Για τον πλουραλισμό στα γκολ: Η ομάδα έφτιαχνε πολλές φάσεις, αλλά δεν σκόραρε. Λέγαμε ότι θα γίνουν γκολ οι πολλές ευκαιρίες και θα ξεσπάσουμε. Εγώ θυμάμαι το δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση, όταν υποχρεώσαμε το αντίπαλο να μην κάνει φάση και εμείς να δημιουργήσουμε 5 ευκαιρίες. Τελικά δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και αντί να πάρουμε τρείς βαθμούς, πήραμε έναν.

Για τον Φλοριάν: Δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής. Έκανε ντεμπούτο με τον ΑΠΟΕΛ και σκόραρε. Φέτος τον περιμέναμε ακόμη καλύτερο, επειδή ακολούθησε προετοιμασία. Μας προσφέρει πάρα πολλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι, να είναι γερός και δυνατός. Έχει ακόμη 1.5 χρόνο συμβόλαιο.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: Στο επόμενο παιχνίδι με την Αλκή στόχος είναι η νίκη. Θα περιμένουμε να επιστρέψουν όλοι πίσω, δεν έχουν κάτι σοβαρό οι Λαρένα και Τρισκόφσκι. Εκτός θα είναι ο Μουρίγιο. Αφού δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι, κρίθηκε σκόπιμο να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ