aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερί Στογιάνοβιτς και Πίεχ ο λόγος

Περί Στογιάνοβιτς και Πίεχ ο λόγος

Δύο από τα θέματα της επικαιρότητας στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα τις τελευταίες μέρες, αφορούν στον Λούκας Στογιάνοβιτς και στον Αρκάδιους Πίεχ. Ο δανεισμός του πρώτου στη Μουσκρόν έληξε, αλλά δεν θα επιστρέψει στον Απόλλωνα, κάτι που τονίστηκε και επισήμως διά στόματος του Φανούριου Κωνσταντίνου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει, μεν, για τη μεσαία γραμμή έναν ποδοσφαιριστή που να καλύπτει πιο πολύ τη θέση του «οκταροδεκαριού», ωστόσο αυτή δεν θα καλυφθεί από τον Σέρβο, καθώς ο Απόλλωνας δεν έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Κατά συνέπεια, θα παραχωρηθεί και πάλι δανεικός ο 23χρονος άσος.

Το δεύτερο θέμα, αυτό δηλαδή της αποχώρησης του Πίεχ, έχει να κάνει με το οικονομικό. Αν και με υψηλό συμβόλαιο, ο Πολωνός επιθετικός  δεν κατάφερε να κερδίσει μόνιμη θέση στη γραμμή κρούσης. Ήταν στη σκιά των Άντον Μάγκλιτσα και Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ. Η διοίκηση έκρινε πως με λιγότερα χρήματα από αυτά που έδινε στον Πίεχ, μπορεί να φέρει επιθετικό που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ