aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεράστε στον τελικό του Κάρντιφ ωραία μου Κυρία! (vids)

Περάστε στον τελικό του Κάρντιφ ωραία μου Κυρία! (vids)

Τα εισιτήρια της για το Millennium του Κάρντιφ, εκεί όπου θα γίνει ο τελικός του Champions League τη φετινή σεζόν στις 3 Ιουνίου «έκλεισε» απόψε (9/5) η Γιουβέντους.

Η Κυρία δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μονακό την οποία νίκησε 2-1 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» έχουν κάβα το 3-0 του πρώτου ματς και η Ατλέτικο θα χρειαστεί πολλά θαύματα μαζί για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους έκανε για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα. Ακόμα κι όταν η Μονακό, κυρίως στην εκκίνηση, έδειξε επιθετικές τάσεις για να μπει στο κόλπο έπειτα από το 0-2 στο Πριγκιπάτο, οι Ιταλοί δεν είχαν μόνο αμυντικές απαντήσεις, αλλά και γκολ.

Παρά το αρχικό σοκ με τον τραυματισμό του Κεντίρα στο 10’ και την αναγκαστική αλλαγή, η Κυρία κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα με 2-0 χάρη στα γκολ των Μάντζιουκιτς (33΄) και Ντάνι Άλβες (44΄).

Με τη Μονακό να έχει τεθεί νοκ άουτ από την πρόκριση το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία. Στις εξέδρες στήθηκε πάρτι, καθώς είχε έρθει η ώρα για το Κάρντιφ, όπως πρόσταζε και το μυθικό κορέο των «μπιανκονέρι», και τα «μωρά» του Ζαρντίμ απλώς μείωσαν με τον Εμπαπέ στο 69′.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι (85′ Μπενατιά), Ντάνι Άλβες, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα (10′ Μαρκίζιο), Πιάνιτς, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (54′ Κουαδράδο), Ιγκουαΐν.

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράγκι, Σιντιμπέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Μπακαγιόκο (78′ Ζερμέν), Μουτίνιο, Μεντί (54′ Φαμπίνιο), Μπερνάντο Σίλβα (70′ Λεμάρ), Εμπαπέ, Φαλκάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ