aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε την… τίμια Μίλαν και πήγε τελικό η Γιουβέντους!

Πέρασε την… τίμια Μίλαν και πήγε τελικό η Γιουβέντους!

Μπορεί να της βγήκε η ψυχή, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρόλο που είχε ευνοϊκό σκορ από το πρώτο παιχνίδι (1-1) και όλα στη σημερινή ρεβάνς της πήγαν… δεξιά, η «Γηραιά Κυρία» πέρασε με την ψυχή στο στόμα τη μαχητική Μίλαν (0-0).

Με τη συμπλήρωση κιόλας ενός τετάρτου αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, ωστόσο ο Ρονάλντο σπατάλησε πέναλτι (στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι).

Κάτι που δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ οι «ροσονέρι», αφού στην εξέλιξη της φάσης ο Ρέμπιτς έκανε ένα εγκληματικό μαρκάρισμα στον Ντανίλο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Παίζοντας λοιπόν με παίκτη λιγότερο από το 17’, η Μίλαν δεν μπορούσε ν’ απειλήσει ιδιαίτερα. Έδινε έμφαση στα μετόπισθεν κι έψαχνε τη μια ευκαιρία να «κλέψει» το ματς και την πρόκριση.

Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να… πέσει αξιοπρεπώς. Γιατί η Γιουβέντους απέτυχε μεν να διασπάσει το αμυντικό τείχος, αγχώθηκε στο τέλος με το ρευστό αποτέλεσμα, αλλά ήταν εντέλει εκείνη που κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει το Coppa Italia.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ