aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε στα πέναλτι η Μπάγερν (videos)

Πέρασε στα πέναλτι η Μπάγερν (videos)

Μέσα στο στόχο του Κυπέλλου παρέμεινε η Μπάγερν, αφού παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κατόρθωσε να αποκλείσει με 5-4 στα πέναλτι εκτός έδρας τη Λειψία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 68′ και παρότι από το 53′ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη μέσα σε επτά λεπτά.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν άμεσα με τον Τιάγκο, αλλά δεν κατόρθωσαν να βάλουν το γκολ πρόκρισης στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας ή την παράταση. Στα πέναλτι ο Βέρνερ ήταν ο μοιραίος για τους γηπεδούχους και ο Ούλραϊχ ο άνθρωπος που απέκρουσε για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες.

Η Λεβερκούζεν με τον Παναγιώτη Ρέτσο να αντικαθιστά με την έναρξη του δευτέρου μέρους τον Μπέντερ επικράτησε 4-1 της Ουνιόν Βερολίνου. Εμφατικά πέρασε η Ντόρτμουντ από το Μαγδεμβούργο με 5-0 και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίζει σε όλο το ματς. Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η πρόκριση της Κολωνίας με νίκη 3-1 στο Βερολίνο επί της Χέρτα.











ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ