aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε πρώτη η Ίντερ (video)

Πέρασε πρώτη η Ίντερ (video)

Ο Μάουρο Ικάρντι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με δύο γκολ έδωσε στην Ίντερ τη νίκη με 3-2 επί της Σαμπντόρια για την 10η αγωνιστική, που φέρνει τους νερατζούρι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε για 4η σερί σεζόν σε διψήφιο αριθμό τερμάτων, κάτι που συνέβη τελευταία φορά με τον Κριστιάν Βιέρι, και η Ίντερ έφτασε σε μία σημαντική νίκη με 3-1 επί της Σαμπντόρια, αφού τη στέλνει (ίσως προσωρινά) στην κορυφή της Serie A μετά από 10 αγωνιστικές.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ άνοιξε τον δρόμο για τους νερατζούρι, με τον Αργεντινό να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα και να συνεργάζεται με τον… αγαπημένο παρτενέρ του, τον Ίβαν Πέρισιτς, για το 3-0 στο 2ο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντάβιντ Κοβνάτσκι, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν με το 6ο φετινό γκολ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Η Ίντερ προσπέρασε τη Νάπολι, μία αγωνιστική μετά από την ισοπαλία που απέσπασε στο Σαν Πάολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ