aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από το Σέφιλντ με τρεις «κανονιές» η Άρσεναλ (vid)

Πέρασε από το Σέφιλντ με τρεις «κανονιές» η Άρσεναλ (vid)

Όσο ζει ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Άρσεναλ, που πέρασε με 3-0 από το Σέφιλντ και ανέβηκε εκ νέου στην 9η θέση της βαθμολογίας της Premier League – και στο -4 από την επτάδα.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν ανώτεροι εξαρχής και έφτασαν στο 1-0 στο 33ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια και πολλές εναλλαγές της μπάλας, αυτή έφτασε στον Λακαζέτ που πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ. Το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων ήρθε αρκετά αργότερα, στο 71’, όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Πεπέ, που σούταρε και είδε τον Ράμσντεϊλ να αποκρούει. Για κακή τύχη του τερματοφύλακα, ο Μαρτινέλι βρισκόταν εκεί που έπρεπε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το… κερασάκι ήρθε στο 85ο λεπτό, με τον Παρτέι να βγάζει τρομερή μπαλιά στον Λακαζέτ, που πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η ήττα αυτή ήταν η 25η για την Σέφιλντ στην εφετινή Premier League, με τους «μπλέιντς» να βρίσκονται πολύ κοντά στον μαθηματικό υποβιβασμό τους, καθώς απέχουν 18 βαθμούς από την σωτηρία με επτά ματς ακόμα.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ