aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από το «Γουέμπλεϊ» με Ντε Χέα και... βοήθεια η Ισπανία! (video)

Πέρασε από το «Γουέμπλεϊ» με Ντε Χέα και… βοήθεια η Ισπανία! (video)

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα μπορούσαν να του τύχουν είχε ο Λουίς Ενρίκε στο ντεμπούτο του ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας, αλλά η… δουλειά έγινε. Η «φούρια ρόχα» αν και έμεινε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ράσφορντ στο 11’, έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Σο, κατάφερε να αντιδράσει και να αρχίσει με το… δεξί στις υποχρεώσεις της (1-2) στο Nations League.

Μόλις στο 13’, δύο λεπτά αργότερα δηλαδή μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο Σαούλ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ροντρίγκο Μορένο από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Πίκφορντ έκανε το 1-1. Από αυτή την εξέλιξη η Αγγλία έδειξε σε αμηχανία και στο 32’ από εκτέλεση φάουλ του Αλκάνταρα, ο Ροντρίγκο Μορένο από δημιουργός έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τη σοκαριστική φάση του με τον τραυματισμό του Λουκ Σο, γεγονός που επηρέασε φανερά και την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο 20λεπτο ήταν μια μάχη της Αγγλίας κόντρα στον Ντε Χέα, που ήδη είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Μοιραίος για την Αγγλία ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, που σε φαινομενικά εύκολες ευκαιρίες δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, στο 98’ (λόγω των πολλών καθυστερήσεων από τον τραυματισμό του Σο) ο Γουέλμπεκ πέτυχε το γκολ, αλλά αυτό δεν μέτρησε, με τον ρέφερι να υποδεικνύει φάουλ πάνω στον Ντε Χέα, αν και στο ριπλέι φαίνεται περισσότερο ο Ισπανός να κάνει λάθος, παρά να κάνει κάτι ο επιθετικός της Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ