aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από την Πάρμα και ελπίζει για Ευρώπη η Σασουόλο, ντεμπούτο για Ζαγαρίτη!

Πέρασε από την Πάρμα και ελπίζει για Ευρώπη η Σασουόλο, ντεμπούτο για Ζαγαρίτη!

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα από την έδρα της Πάρμα για τη Σασουόλο, η οποία στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Serie A επικράτησε 3-1.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι (8οι) επανήλθαν στο -2 από την 7η Ρόμα και διατήρησαν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Europa Conference League. Από την άλλη, η Πάρμα, για την οποία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 71′ ο Βασίλης Ζαγαρίτης πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της, παρέμεινε στην τελευταία θέση, έχοντας υποβιβαστεί ήδη.

Η Σασουόλο ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου (25′) ο Λοκατέλι της έδωσε προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, στο 32′ ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μια εναέρια πλασεδάρα που κατέληξε στην απέναντι γωνία της αντίπαλης εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία του ματς και στο δεύτερο μέρος. Κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στον πίνακα του σκορ, με τον Ντεφρέλ (62′) να βάζει εκ νέου μπροστά την ομάδα του και τον Μπογκά (69′) να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ