aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από την Λιθουανία η Ιταλία, Βόρεια Ιρλανδία-Βουλγαρία 0-0 (vid)

Πέρασε από την Λιθουανία η Ιταλία, Βόρεια Ιρλανδία-Βουλγαρία 0-0 (vid)

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λιθουανία να αντιδράσει, η Ιταλία πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-0) και «σκαρφάλωσε» μόνη στην κορυφή του Γ’ Ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν επιθετική λύση στο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να «επιστρατεύσει» τον Στέφανο Σένσι με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο 26χρονος μέσος της Ίντερ, μόλις στο 47’, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Από εκεί και μετά η «Σκουάντρα Τζούρα» ήταν καταιγιστική με συνολικά 22 τελικές και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τόμας Σβεντκάουσκας, να κατεβάζει «ρολά». Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, η Ιταλία κέρδισε πέναλτι και ο Τσίρο Ιμόμπιλε διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Βόρεια Ιρλανδία και Βουλγαρία έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο, αφού ουσιαστικά οι ελπίδες τους για πρόκριση αλλά και δεύτερη θέση εκμηδενίζονται ήδη.

Αναφορικά με την εικόνα του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα αυτοί που είχαν τον έλεγχο της κατοχής αλλά και τις περισσότερες τελικές, ωστόσο όλες οι προσπάθειες σταμάτησαν πάνω στον Ντάνιελ Ναούμοβ.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Λιθουανία-Ιταλία 0-2
(47’ Σένσι, 94’ Ιμόμπιλε)
Βόρεια Ιρλανδία-Βουλγαρία 0-0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Πέμπτη 02/09
Ιταλία-Βουλγαρία (21:45)
Λιθουανία-Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Η βαθμολογία

1. Ιταλία 9 (6-0)
2. Ελβετία 6 (4-1)
3. Βόρεια Ιρλανδία 1 (0-2)
4. Βουλγαρία 1 (1-5)
5. Λιθουανία 0 (0-3)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ