aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από τη Λάρισα ο σούπερ Ηρακλής

Πέρασε από τη Λάρισα ο σούπερ Ηρακλής

«Πετάει» ο Ηρακλής! Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πέρασε και από την Λάρισα, επικρατώντας με 87-74 και πέτυχε την τρίτη νίκη του σε τέσσερις αγωνιστικές στην Basket League. Αντιθέτως, η Λάρισα… έπεσε στο 1-3 και παραμένει στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Γκάρετ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, άξιοι συμπαραστάτες του οι Σούλερ (16π., 7ρ.), Οκερέαφορ (7π., 8ρ., 6ασ.). Μεγάλο ματς για τους γηπεδούχους από τον Ρέινολντς με 23 πόντους, ενώ άλλους 15 πόντους πρόσθεσε ο Χάρις αλλά δεν… έφταναν!

Ο Οκερέαφορ έδωσε σκορ στην αναμέτρηση, με το ματς να πηγαίνει πόντο-πόντο. Η Λάρισα πήρε πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ τέσσερα λεπτα πριν το φινάλε με τον Χάρις (15-14). Κακαρούδης, Σέλερ και Ντέιβις ανέλαβαν, όμως, το σκοράρισμα στη συνέχεια και ο Ηρακλής με ένα σερί 14-6 βρέθηκε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να προηγείται με επτά πόντους (21-28). Πέντε γρήγοροι πόντοι του Κακαρούδη έδωσαν στον Ηρακλή διψήφιο προβάδισμα (21-33), με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τους Χάμιλτον και Παρκς να προσπαθούν με ατομικές εμπνεύσεις να… μαζέψουν τη διαφορά (30-38). Ρέινολντς και Σπυρόπουλος ανέλαβαν το σκοράρισμα στη συνέχεια για την Λάρισα και η κάνουλα έκλεισε ακόμη περισσότερο, με τον Ηρακλή να συντηρεί, πάντως, ένα προβάδισμα πέντε πόντων στο ημίχρονο (40-45).

Το ματς είχε γίνει, πλέον, ντέρμπι και η Λάρισα είχε μπει… ζεστά στη διεκδίκηση του ματς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν, μάλιστα, να γυρίσουν το σκορ πέντε λεπτά πριν το φινάλε με ένα σερί 12-5 και να πάρουν ξανά προβάδισμα μετά το 6ο λεπτό (52-50). βρέθηκαν ακόμη και στο +6 (56-50) χάρη στον Ρέινολντς, ωστόσο ένα σερί 10-3 από την πλευρά του Ηρακλή, ήταν αρκετό για να δώσει ξανά… κεφάλι στο σκορ στους φιλοξενούμενους στο τέλος της τρίτης περιόδου (59-60).

Ίδιο… τέμπο και στο πρώτο τρίλεπτο του τελευταίου δεκαλέπτου, με την διαφορά να συντηρείτε στο καλάθι. Ωστόσο, κάπου εκεί ο Γηραιός άρχισε να ξεφεύγει. Η ομάδα του Καστρίτη σκλήρυνε την άμυνά της, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν… σίδερο και οι Σούλερ, Χάνλαν και Γκάρετ το πήραν πάνω τους για να δώσουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα στον Ηρακλή (74-87).

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 40-45, 59-60, 74-87.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ