aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε από τη Γρανάδα και… πιέζει την Ατλέτικο η Ρεάλ

Πέρασε από τη Γρανάδα και… πιέζει την Ατλέτικο η Ρεάλ

Όσο ζει, ελπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» έκανε επίδειξη δύναμης στη Γρανάδα, όπου συνέτριψε 4-1 την τοπική ομάδα.

Έτσι, οι παίκτες του Ζιντάν επέστρεψαν άμεσα στις νίκες και εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (-2) από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, με την οποία ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Παράλληλα, οι «μερένγκες» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 16 ματς πρωταθλήματος (11-5-0) και απέδειξαν ότι δεν πτοούνται από τις μαζεμένες απουσίες, κυρίως στα μετόπισθεν.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Ρεάλ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί στο 17’ με το ιδανικό τελείωμα του Μόντριτς μετά την καταπληκτική πάσα του Γκουτιέρεθ.

Από ‘κει και πέρα, η «βασίλισσα» ήλεγξε το ρυθμό και διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμά της, το οποίο διεύρυνε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45’+1’) με τον Ροντρίγκο.

Μετά την ανάπαυλα όμως, οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να μειώσουν, κάτι που πέτυχαν στο 71’, με τον Μολίνα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από το «ριμπάουντ» που πήρε.

Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση των Μαδριλένων ήταν άμεση και με δύο τέρματα σε 1,5 λεπτό, έφτασαν στο 1-4 και σφράγισαν την επικράτησή τους: στο 75’ ο Οντριοθόλα εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 76’ ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος Ρουί Σίλβα και τον κρέμασε στέλνοντας την μπάλα στην κενή εστία.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ