aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεπ: «Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να διαχειριστούν το άγχος τους»

Πεπ: «Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να διαχειριστούν το άγχος τους»

Η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League ανάμεσα στη Σίτι και την Τσέλσι έφτασε (29/5, 22:00) και ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας πώς θα διαχειριστεί το άγχος που έχουν ορισμένοι παίκτες του.

«Ξέρω ακριβώς τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, με ποιον θα παίξουμε. Ξέρω ακριβώς τι θα τους πω. Τα παιδιά που είναι ανήσυχα και νευρικά, θα τους πω ότι είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το διαχειριστούν αυτό. Είναι μια απίστευτη εμπειρία που είμαι εδώ, δεν περίμενα ποτέ όταν ξεκινούσα την καριέρα να παίζω ούτε έναν τελικό. Είμαστε τόσο τυχεροί», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

«Θα πρέπει να υποφέρουμε για να κερδίσουμε. Τις περισσότερες φορές στους τελικούς έτσι γίνεται. Πρέπει να είσαι ανθεκτικός και να προσαρμόζεσαι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε», σχολίασε, αναφερόμενος στην Τσέλσι, ενώ τόνισε ότι του είναι δύσκολο το να πρέπει να αφήνει έξω ποδοσφαιριστές.

«Σας συμβουλεύω να μην γίνετε ποτέ προπονητές. Δεν έχω ωραία λόγια να πω στα παιδιά που δεν θα παίξουν, αλλά η συμβουλή μου είναι να παραμείνουν στην ομάδα, υπάρχουν πέντε αλλαγές και όλοι έχουν την ευκαιρία. Η ζωή θα σου δίνει πάντα μια άλλη ευκαιρία. Δουλέψτε σκληρότερα την επόμενη φορά και ίσως να είστε εσείς», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ