aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέντε τίτλοι σε σεζόν... 348 ημερών ο Μαχρέζ!

Πέντε τίτλοι σε σεζόν… 348 ημερών ο Μαχρέζ!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στις… 19 Ιουλίου, με το νέο πρωτάθλημα της Premier League να κάνει σέντρα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου! Κατέκτησε ως αρχηγός της Αλγερίας και το Κόπα Άφρικα και μέτρησε πέντε τίτλους!

Ο διεθνής εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι έχει… ελάχιστες μέρες να ξεκουραστεί και να ενσωματωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται στις προπονήσεις της ομάδας του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν και δεδομένα ο Γκουαρδιόλα θα του επιτρέψει να πάρει περισσότερες ανάσες…

Ο Μαχρέζ, που μέσα στη σεζόν πανηγύρισε όλους τους τίτλους στην Αγγλίας όντας κομμάτι των «πολιτών» που κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ και φυσικά το Community Shield τον Αύγουστο του 2018, έφτασε στους πέντε τίτλους με τον θρίαμβο στον τελικό του Κόπα Άφριξα!

Η δική του Αλγερία, της οποίας ηγήθηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, επιβλήθηκε 1-0 της Σενεγάλης του Σαντιό Μανέ και ο Μαχρέζ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική χρονιά έπειτα από 348 ημέρες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ