aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέντε στο «σβηστό» η Βοσνία (video)

Πέντε στο «σβηστό» η Βοσνία (video)

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη παρότι παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα, δεν είχε προβλήματα με το ανίσχυρο Γιβραλτάρ, επικρατώντας 5-0 στη Ζένιτσα και περιμένοντας να δει τι θα κάνει η Ελλάδα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Με τπν Γκόικο Τσίριμοτ του ΠΑΟΚ να παίρνει φανέλα βασικού και να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι, οι Βόσνιοι μπορεί να μην είχαν τον Τζέκο (τιμωρημένος από τον αγώνα με την Ελλάδα στο «Γ. Καραίσκάκης») όμως απέναντι στο Γιβραλτάρ, δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ο Βένταντ Ιμπίεσβιτς με δύο γκολ (4′, 43′) έδωσε προβάδισμα 2-0 στους Βόσνιους, που δεν ανέβασαν ρυθμούς, όμως βρήκαν άλλες τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο 2ο ημίχρονο με τους Βρδάγιεβιτς (52′), Βίσκα (56′) και Μπίσακσιτς (90+3′).

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη με αυτό το σκορ ξεπέρασε την ισόβαθμη Ελλάδα στη 2η θέση του ομίλου, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων (+8, έναντι +7 της Ελλάδας).

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Μπαζντέρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Τσότσαλιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς (46′ Πάβλοβιτς), Τσίμιροτ, Πιάνιτς (56′ Βράντσιτς), Βρσάγεβιτς (75′ Μπάγιτς), Βίστσα, Χότζιτς, Ιμπίσεβιτς.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Γουντ): Ιμπραΐμ, Κένεθ Τσιπολίνα (53′ Πούσεϊ), Πάγιας, Ρόι Τσιπολίνα, Τζόζεφ Τσιπολίνα, Άντονι Ερνάντες, Ζαν Κάρλος Γκαρσία, Γουόκερ, Γκούιλινγκ (75′ Μπάρντον), Κάιλ Κασιάρο (88′ Ντουάρτε), Λι Κασιάρο.

Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Γιβραλτάρ 5-0 (4′, 43′ Ιμπίσεβιτς. 52′ Βρσάγιεβιτς, 56′ Βίσκα, 90+3′ Μπίτσακσιτς)

Κύπρος-Εσθονία 0-0

Βέλγιο-Ελλάδα 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ