aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεντάστερη Μπαρσελόνα, μυθικό κάζο για Σοσιεδάδ! (vid)

Πεντάστερη Μπαρσελόνα, μυθικό κάζο για Σοσιεδάδ! (vid)

Σε περίπατο μετέτρεψε τον επαναληπτικό κόντρα στη Μούρθια η Μπαρσελόνα. Παρά το εκτενές ροτέισον από τον Βαλβέρδε, οι μπλαουγκράνα επικράτησαν πανεύκολα 5-0 και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στο 16’ ο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ στο «Καμπ Νου», με τον Πικέ στο 56’ να διπλασιάζει τα τέρματα της Μπάρσα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βιδάλ έβαλε τη… δική του πινελιά, προτού ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα. Στο 74’ ο Ντένις Σουάρεθ χρίστηκε εξίσου σκόρερ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον νεαρό Χοσέ Αρναΐθ στο 79’.

Τα γκολ από το Μπάρτσα-Μούρθια



Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο «Ανοέτα» με τη Σοσιεδάδ να χάνει… δική της πρόκριση από την άσημη Γέιδα της τρίτης κατηγορίας! Οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει στο ματς με 1-0 και σήμερα βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο 34’, χάρη στα γκολ των Γιορέντε και Χουάνμι. Αν και οι…. 99,9% θα είχαν πιστέψει πως τα πάντα τελείωσαν, στη Γέιδα είχαν άλλη γνώμη. Στο 56’ ο Νούνιες μείωσε, τρία λεπτά αργότερα ο Μολινά με πέναλτι έβαλε… μπουρλότο στην αναμέτρηση, για να έρθει στο 87’ η «χαριστική βολή» με τον Ραντούλοβιτς να κάνει το 2-3, να ολοκληρώνει το έπος της ομάδας του και να αφήνει στον τόπο τη Σοσιεδάδ, που έπεσε θύμα ενός ανεπανάληπτου κάζου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ