aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πεντάμορφη» η Λεβερκούζεν, μοίρασε... ασπιρίνες στην Μάιντς (video)

«Πεντάμορφη» η Λεβερκούζεν, μοίρασε… ασπιρίνες στην Μάιντς (video)

«Τρελαίνει» τους φιλάθλους της η Λεβερκούζεν, αφού μετά την τριάρα στην Μπάγερν, τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τη Χαϊντενχάιμ ήρθε η εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Μάιντς!

Οι «ασπιρίνες» διέσυραν τους γηπεδούχους με 5-1 και βρέθηκαν στην 5η θέση και στο -4 από το σεντόνι (με ματς περισσότερο). Ηταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μάιντς που έμεινε εκτός στόχων… Παράλληλα, την τελευταία φορά που δέχθηκε τουλάχιστον πέντε γκολ ήταν το 2006 (1-6 από τη Βέρντερ Βρέμης). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γουέντελ.

Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 9′ ο Κουάισον έφερε το ματς στα ίσα. Η αντεπίθεση της Λεβερκούζεν άρχισε στο 19′ και ολοκληρώθηκε στο 43′. Ο Χάβερτζ πέτυχε το 2-1, ενώ στο 30ο λεπτό ο Μπραντ σημείωσε το 3-1. Ο Μπελαραμπί λίγο πριν το τέλος του α’ μέρος πέτυχε το 4-1. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι «ασπιρίνες» είχαν την ουσία και στο 64′ ο Μπραντ διαμόρφωσε το 5-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ