aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠενιχρή βοήθεια από τους «νεοσύλλεκτους»

Πενιχρή βοήθεια από τους «νεοσύλλεκτους»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για την ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων. Από τους τελευταίους εννέα βαθμούς που διεκδίκησε κατάφερε να πάρει μόλις ένα και αυτό της στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην τρέχουσα περίοδο η ΑΕΚ έχει δώσει μέχρι σήμερα 14 παιχνίδια. Οκτώ στην Ευρώπη και άλλα έξι στο πρωτάθλημα. Περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Θα περίμενε κανείς ότι σε μία νέα προσπάθεια η συνεισφορά των νέων ποδοσφαιριστών θα ήταν αρκετά σημαντική και βοηθητική. Μόνο που στη λαρνακιώτικη ομάδα αυτό δεν ισχύει και σίγουρα είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να δει πρώτα ο Τσάβι Ρόκα και μετά η τεχνική ηγεσία.

Συνολικά οι κιτρινοπράσινοι έχουν ενισχυθεί με έξι ποδοσφαιριστές. Ο μοναδικός που έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός έπαιξε σε επτά ευρωπαϊκά ματς (523 λεπτά) και σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (274 λεπτά). Αγωνίστηκε δηλαδή σε 11 από τα 14 παιχνίδια μέχρι σήμερα. Απ’ εκεί και πέρα όμως η συμβολή των υπολοίπων είναι απογοητευτική. Δεύτερος ακολουθεί ο Νάτσο Κάσες με πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα (223 λεπτά). Στην Ευρώπη ούτε λεπτό.

Τρίτος ο Σόρια με δυο 90λεπτά απέναντι στη Λίνκολν, καθώς μετά… εξαφανίστηκε και τέταρτος ο Νέλσον με τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 152 λεπτά συνολικά. Την εξάδα των νεοφερμένων συμπληρώνει ο Ρουσιάς με συνολικά 58 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερα ματς που αγωνίστηκε σε Κύπρο και Ευρώπη και ο Πάνκοφ που ακόμη δεν πήρε λεπτό συμμετοχής.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με έξι παίκτες αλλά επί της ουσίας οι πέντε δεν έχουν προσφέρει και δεν έχουν παίξει σχεδόν καθόλου. Και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο χρήζει ανάλυσης από το ποδοσφαιρικό τμήμα, μιας και το κουπί το τραβάνε οι παλιοί της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν ξεκουραστεί σχεδόν καθόλου από πέρσι.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Αντωνιάδης

523 λεπτά στην Ευρώπη (7 ματς)

274 λεπτά στο πρωτάθλημα (4 ματς)

Νέλσον

0 λεπτά στην Ευρώπη

152 λεπτά στο πρωτάθλημα (3 ματς)

Πάνκοφ

0 λεπτά στην Ευρώπη

0 λεπτά στο πρωτάθλημα

Σόρια

180 λεπτά στην Ευρώπη (2 ματς)

0 λεπτά στο πρωτάθλημα

Κάσες

0 λεπτά στην Ευρώπη

223 λεπτά στο πρωτάθλημα (5 ματς)

Ρουσιάς

38 λεπτά στην Ευρώπη (3 ματς)

20 λεπτά στο πρωτάθλημα (1 ματς)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ