aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠελεγκρίνι: «Δεν είναι ούτε φίλος μου, ούτε εχθρός μου ο Μουρίνιο»

Πελεγκρίνι: «Δεν είναι ούτε φίλος μου, ούτε εχθρός μου ο Μουρίνιο»

Ούτε φίλο, αλλά ούτε και εχθρό θεωρεί τον προπονητή της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Δεν είναι φίλος μου, ούτε εχθρός μου. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης απλά. Ο καθένας έχει την επιλογή να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει, να μιλήσει όπως θέλει και δεν μπορείς να κρίνεις πάντα το πως σκέφτεται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η φιλοσοφία του Ποτσετίνο δεν είναι η ίδια με αυτή του Μουρίνιο, αλλά είναι στην ομάδα μόνο δυο μέρες και δεν νομίζω να προσπαθήσει να αλλάξει. Είδαμε την Τότεναμ να παίζει ένα παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού το Σάββατο, με κάποιες πινελιές από τον τρόπο παιχνιδιού του Μουρίνιο».

Σε ερώτηση για το εάν θα πήγαινε για ποτό με τον Πορτογάλο τεχνικό μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/11), απάντησε: «Ίσως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Έχουμε περάσει αρκετές στιγμές μαζί εκτός γηπέδων και επαναλαμβάνω δεν είναι εχθρός μου», ήταν τα λόγια του 66χρονου Χιλιανού για τον «Special One».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ