aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠειστικές εμφανίσεις και μόνο νίκες...

Πειστικές εμφανίσεις και μόνο νίκες…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θέλουν πειστικές νίκες οι φίλοι του Απόλλωνα και οι ευκαιρίες είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι κυανόλευκοι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα καταδείξουν πολλά, σε ό,τι αφορά την πορεία τους και αν θα βρεθούν πιο κοντά στους πρωτοπόρους, για να κτυπήσουν τα ρέστα τους.

Ο Απόλλων λοιπόν θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Δόξα (εκτός), τον Εθνικό (στο Τσίρειο), την Καρμιώτισσα (στο ΓΣΖ), τον ΑΠΟΕΛ (στο ΓΣΠ) και θα ολοκληρώσουν με την Ανόρθωση (εντός). Αυτά τα πέντε παιχνίδια θα είναι καλό δείγμα στο τι μπορούν να ελπίζουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, πολύ καθοριστικοί θα είναι οι τρεις αγώνες που ακολουθούν και στους οποίους δεν επιτρέπεται καμιά απώλεια. Με 9 βαθμούς θα πάνε με φόρα στα μεγάλα παιχνίδια. Εκεί που αν καταφέρουν να φύγουν με νίκες, θα αντιστρέψουν μια και καλή τα σε βάρος τους αρνητικά δεδομένα.

Στο Κολόσσι, το έχουν όλοι καλά στο μυαλό τους πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Γι’ αυτό ο στόχος είναι να ανασυνταχθούν και να δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές. Αυτό θα γίνει μόνο με καλές εμφανίσεις, αφήνοντας πίσω τα σκαμπανεβάσματα. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα το έχουν συζητήσει και μεταξύ τους και γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πάει άλλο, πρέπει να «ξυπνήσουν», πριν χαθεί το τρένο.

Γιατί μπορεί να είναι μια πραγματικότητα η απόσταση που χωρίζει την ομάδα της Λεμεσού από την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες και πώς θα διαμορφωθεί η κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μετά από οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Απόλλων έχει κολλήσει βαθμολογικά και γι΄αυτό ευθύνονται οι  ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Αν θέλουν να μην αδικήσουν άλλο τον εαυτό τους, τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι η ευκαιρία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ