aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠείστηκε να μην περιμένει άλλο ο Λέβι

Πείστηκε να μην περιμένει άλλο ο Λέβι

Το πισωγύρισμα της Ανόρθωσης στο Δασάκι της Άχνας ανάγκασε τον Ρόνι Λέβι να αναπροσαρμόσει την τακτική με την οποία προσέγγιζε τους παίκτες, επιδιώκοντας την ανάκαμψη της Ανόρθωσης. Ουσιαστικά, τον ώθησε να γίνει πολύ πιο απαιτητικός και αυστηρός στις προπονήσεις και παράλληλα να επισπεύσει τις αλλαγές που ούτως ή άλλως θα έκανε ενόψει Ιανουαρίου.

Επανερχόμενος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Ισραηλινός τεχνικός προσπάθησε, μεταξύ άλλων, να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Να τους στηρίξει ώστε να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τα αρχικά αποτελέσματα (2-1 την Αναγέννηση, 3-0 τη Δόξα) δικαίωσαν την προσπάθειά του και περίμενε να τριτώσει το καλό απέναντι στον Εθνικό για να αλλάξει η βαθμολογική δυναμική της ομάδας αφού θα της δινόταν στα επόμενα παιχνίδια η ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στην 6άδα.

Αντί αυτού, η «Κυρία» ηττήθηκε κατόπιν των ίδιων αμυντικών λαθών, της ίδιας δημιουργικής επιπολαιότητας και της ίδιας επιθετικής αδυναμίας που είχε παρουσιάσει επί Αντόνιο Πούτσε. Γεγονός που αντανακλά στην αδυναμία σημαντικού αριθμού παικτών να βελτιωθούν ή να επιδείξουν τη δέουσα σταθερότητα.

Μετά από ένα δείγμα τριών αγωνιστικών και μιας επιπλέον εβδομάδας λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, ο Λέβι έχει διαπιστώσει πως το έμψυχο υλικό που παρέλαβε δεν έχει τη δυνατότητα και τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου. Γι’ αυτό το λόγο, ενημέρωσε τη διοίκηση πως αρχίζει από τώρα τον σχεδιασμό για τις προσθαφαιρέσεις στην ομάδα. Έχοντας το εν λευκώ από τον εκτελεστικό σύμβουλο και υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Ανδρέου, κατ’ επέκταση κι από τον πρόεδρο Χρήστο Πουλλαΐδη, ο προπονητής άρχισε τις επαφές με σκοπό τη μετεγγραφική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Ο στόχος του είναι να φέρει παίκτες έτοιμους να μπουν αμέσως στην ενδεκάδα και να ανεβάσουν το επίπεδο. Από το εξωτερικό και την Κύπρο. Για τρεις μετεγγραφές έχει το βρεθεί κονδύλι και καταβάλλεται προσπάθεια για την τέταρτη. Διότι οι κυανόλευκοι θα χρειαστεί να αποζημιώσουν ισάριθμες μονάδες του υφιστάμενου υλικού, οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν ώστε να αδειάσουν θέσεις. Ο στόχος του συλλόγου είναι οι αποζημιώσεις να μην υπερβούν τα δύο μηνιάτικα για την κάθε περίπτωση.

Ο Λέβι έχει αποφασίσει, ποιοι είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα φύγουν από την ομάδα της Αμμοχώστου και σε συνεννόηση με τη διοίκηση θα αποφασίσουν πότε θα τους το ανακοινώσει. Η πρόθεση του είναι να το πράξει το συντομότερο δυνατό και να μην περιμένει μέχρι τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ