aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠειράματα τέλος με την ενδεκάδα

Πειράματα τέλος με την ενδεκάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αλλαγή συστήματος από τον Ρόνι Λέβι στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε άλλο, θα μπορούσε να πει κανείς, μιας και ο Ισραηλινός τεχνικός δεν είδε αυτά που ήθελε, η ομάδα του απογοήτευσε και η εμφάνιση ήταν η χειρότερη του τελευταίου διαστήματος.

Η εικόνα που έβγαλε η «Κυρία» στο τελευταίο παιχνίδι έχει προβληματίσει έντονα την τεχνική ηγεσία και πολύ δύσκολα θα προχωρήσει απ’ εδώ και πέρα σε παρόμοια πειράματα, με μαζεμένες αλλαγές, αλλά και αλλαγή συστήματος. Στόχος απ’ εδώ και πέρα είναι η ομάδα να μπορέσει να ρολάρει, ανεβάζοντας στροφές και να καταφέρει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν στο κύπελλο.

Υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και ήδη η διοίκηση έχει κάνει κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να πάρει τα μέτρα της. Όπως γράψαμε και χθες, αν δεν αλλάξει κάτι, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα μέχρι και αποχώρηση παίκτη, πριν από το τέλος της σεζόν. Για την ώρα, ο Ρόνι Λέβι προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να ανεβάσει την απόδοσή της και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Κάποιες αλλαγές ενόψει ΑΕΛ αναμένεται να γίνουν, μιας και ο Ράγιος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιαννούλης για πρώτη φορά. Αν και είναι νωρίς μέχρι το ματς με την ΑΕΛ, ο Λέβι κάνει κάποιες σκέψεις, ενώ κάποιες αποφάσεις του θα εξαρτηθούν και από την ετοιμότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ