aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέδρο: «Αξίζουν στον κόσμο μας τέτοιες νίκες»

Πέδρο: «Αξίζουν στον κόσμο μας τέτοιες νίκες»

Ο Ζοάο Πέδρο πέτυχε σήμερα ένα πανέμορφο γκολ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, κάνοντας το 2-0 για τον Απόλλωνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Πορτογάλος δεξιός ακραίος αμυντικός των κυανόλευκων μίλησε στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Κάθε νίκη έχει τη σημασία της. Πετύχαμε άλλη μία νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλό που έχει τους ίδιους στόχους με ομάς. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Δείξαμε στο γήπεδο ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου είναι πολύ καλό. Πανικοβληθήκαμε λίγο μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ όμως στη συνέχεια επανήλθαμε. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε άλλα δυο γκολ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε για την παρουσία των οπαδών του Απόλλωνα: «Ήταν εκπληκτικοί σήμερα. Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Τους αξίζουν τέτοιες νίκες και τέτοιες εμφανίσεις. Ότι κάνουμε είναι για αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ