aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαύλου: «Είναι δύσκολος αγώνας, ωστόσο...»

Παύλου: «Είναι δύσκολος αγώνας, ωστόσο…»

«Είναι δύσκολος αγώνας, ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Μέρα με τη μέρα γίνεται σκληρή δουλειά από όλους και έχουμε ως στόχο απέναντι στο Παραλίμνι να πάρουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς», ανέφερε στην σελίδα της Νέας Σαλαμίνας στο Facebook, μέσω ενός σύντομου βίντεο ο Τιμόθεος Παύλου.

Ο εκ των αρχηγών της Νέας Σαλαμίνας, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας «να βρεθεί στο πλευρό μας και να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε την ανάγκη της στήριξής του, όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Mέσω ενός άλλου βίντεο, η Σαλαμίνα προσπαθεί να εμψυχώσει τον κόσμο και μαζί με το βίντεο αναφέρονται τα εξής: «Στηρίζουμε την ομάδα μας! Δίνουμε δυναμική στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές μας με την παρουσία μας στο γήπεδο. Όλοι μαζί για τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ