aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάτησε Βοσνία ο Απόλλων – «Δεν πα να έχει 40 χιλιάδες…»

Πάτησε Βοσνία ο Απόλλων – «Δεν πα να έχει 40 χιλιάδες…»

Στη Βοσνία προσγειώθηκε η αποστολή του Απόλλωνα για τον αγώνα της Πέμπτης (26/7) με την Ζελέζνιτσαρ για τον β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλάζιοι ταξίδεψαν έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην «καυτή» έδρα των Βόσνιων και δηλώνουν έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και τόνισε ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν παρασύρεται από τα επικοινωνιακά παιχνίδια των Βόσνιων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα στη Βοσνία: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ζελέζνιτσαρ, στο 50-50, όμως έχοντας κατά νου τι βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη το εκτός έδρας τέρμα διαφοροποιεί τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού. Εμείς πάμε εκεί μα απώτερο σκοπό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να ξεδιπλώσουμε τις επιθετικές αρετές μας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Απόλλωνας τα τελευταία δύο χρόνια με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία ουδέποτε εφάρμοσε το πλάνο του με βάση τον αντίπαλο. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να σκοράρουμε ένα ή περισσότερα τέρματα και να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού».

Για τις απουσίες: «Θα δούμε με τον Μπρου. Αλλά επαναλαμβάνω η ομάδα θα είναι πανέτοιμη. Ο Μάγκλιτσα και ο Ζελάγια θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Στούμπρας. Στην αποστολή είναι ο Σούμα και ο Φακούντο».

Το κλίμα στην ομάδα: «Αισθανόμαστε ήρεμοι, δεν παρασυρόμαστε από τα επικοινωνιακά παιχνίδια των Βόσνιων που προσπαθούν να μας αγχώσουν. Έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν σε δύσκολες έδρες και θα πάμε με πολύ μεγάλη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, όχι 15 χιλιάδες αλλά 40 χιλιάδες να έχει, είμαστε ο Απόλλων και πάμε για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ