aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάτησε» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

«Πάτησε» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Σαρωτική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες μετά τον «εφιάλτη» στη Γερμανία! Οι παίκτες του Πασκουάλ έβγαλαν… εμφατική αντίδραση, επικρατώντας δια περιπάτου του ΠΑΟΚ με 91-74 στο «Παλατάκι» και έκαναν το 15-0 στη φετινή Α1. Από την άλλη, ο δικέφαλος του βορρά, που έδειξε ανταγωνιστικός μόνο για ένα ημίχρονο, έπεσε στο 8-7 και συνεχίζει τη… μάχη για να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Στην εκκίνηση του δεύτερου δεκαλέπτου, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 9 (32-23), ωστόσο η συνέχεια ήταν… πράσινη και καταιγιστική. Αφού, λοιπόν, ο Εξάστερος έκλεισε το ημίχρονο στο +4 (38-42), μπήκε στο παρκέ στο δεύτερο μέρος αποφασισμένος να μην αφήσει το πόδι από το γκάζι, με τη διαφορά να ανεβαίνει πάνω από τους 10 γρήγορα-γρήγορα και να μην απειλείται καθόλου. Μοίρασε το χρόνο ο Πασκουάλ αφού είναι αλήθεια πως οι πρωταθλητές δείχνουν… σκασμένοι το τελευταίο διάστημα.

Ο Σίνγκλετον δεν αγωνίστηκε καθόλου, ο Γκιστ έπαιξε μόλις 14 λεπτά, ενώ ο Καλάθης δεν ξεπέρασε τα 22 λεπτά. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε 11 πόντους και 5 ασίστ, ο Ντένμον πρόσθεσε 11, ο Γκάμπριελ έβαλε 14 (με 5/5 σουτ), για 21 λεπτά αγωνίστηκε ο Μήτογλου που είχε 7 πόντους και 10 ριμπάουντ, διψήφιοι και οι Αντετοκούνμπο (13 πόντους), Παππάς (10 πόντους). Από πλευράς ΠΑΟΚ, οι Γκος και Τζάκσον είχαν από 18 πόντους, ο Κόνιαρης 12 και από εκεί και πέρα το… χάος, με τη διαφορά ποιότητας να κάνει «μπαμ».

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 38-42, 56-68, 74-91.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ