aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάτησε» την Χετάφε και κουνάει... σεντόνι η Σεβίλλη!

«Πάτησε» την Χετάφε και κουνάει… σεντόνι η Σεβίλλη!

«Κατάπιε» την Χετάφε η Σεβίλλη!

Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγι πέρασε από την Μαδρίτη με το εμφατικό 3-0 και μετέτρεψε σε… πάρτι την «μάχη» για την τετράδα, προσπερνώντας την σημερινή της αντίπαλο! Εξαιρετικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο οι Ανδαλουσιάνοι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν αλλά και την κούραση της Χετάφε μετά το περασμένο παιχνίδι της με τον Άγιαξ την Πέμπτη για τους «32» του Europa League.

Παρότι το πρώτο μέρος έδειχνε να περνάει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ήρθε ένα τραγικό λάθος του Ντιακονάμ που έδωσε την ευκαιρία στον Ρεγκιλόν να κλέψει την μπάλα και με παράλληλο γύρισμα να δώσει την ευκαιρία στον Οκάμπος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (43’). Και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη με γκολ του Φερνάντο στο 67ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι τα είχαν… χαμένα, έβλεπαν την αμυντική τους γραμμή να παρουσιάζει μία ασυνήθιστα κακή εικόνα και σαν να μην έφτανε αυτό, μάζεψαν και τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα. Ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος Φερνάντο, έγινε δημιουργός και ο Κουντέ διαμόρφωσε το 3-0 που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ