aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάτησε την Μπάρτσα η Θέλτα!

Πάτησε την Μπάρτσα η Θέλτα!

Μεγάλη εμφάνιση από τη Θέλτα, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League να ρίχνει τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα (4-3) στο Βίγκο και να κάνει… δώρο σε Ατλέτικο και Ρεάλ.

Η Θέλτα τρεις ημέρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο «Μπαλαΐδος» με 4-3 και εκτός ότι σκαρφάλωσε στην 9η θέση με 10 βαθμούς, άφησε Ατλέτικο και Ρεάλ μόνες πρώτες με 15 βαθμούς δύο πάνω από την Μπάρτσα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό για την ομάδα του Βίγκο, καθώς η Μπαρτσελόνα με πολλά λάθη στην αμυντική της γραμμή δέχθηκε τρία γκολ! Αρχικά ο Σίστο στο 22΄ άνοιξε το σκορ για την Θέλτα, με τον Άσπας ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 2-0.

Στο 33΄ ήρθε και το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Ματιέ να κάνει την προβολή προσπαθώντας να κόψει την μπάλα, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και αφού μείωσε με την κεφαλιά του Πικέ στο 58΄, ο Νεϊμάρ με πέναλτι στο 64΄  έβαλε ξανά τους Καταλανούς στο παιχνίδι.

Το λάθος του Τερ Στέγκεν, όμως, στο 77΄ ήταν αδικαιολόγητο. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα πήγε να διώξει, αλλά το έκανε πάνω στο κεφάλι του Ερνάντεζ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-2! Στο 87΄ ο Πικέ έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά η Θέλτα μπόρεσε και κράτησε την μεγάλη νίκη με 4-3 παίρνοντας το «τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ