aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάτησε» τη Γουλβς και αγκαλιάζει τη σωτηρία η Μπέρνλι (vid)

«Πάτησε» τη Γουλβς και αγκαλιάζει τη σωτηρία η Μπέρνλι (vid)

Πιο εύκολα απ’ όσο περίμενε και η ίδια, η Μπέρνλι συνέτριψε 4-0 τη Γουλβς στο «Μολινό» και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντάιτς ο Κρις Γουντ, που πέτυχε χατ-τρικ (σ.σ. ο πρώτος Νεοζηλανδός που το πετυχαίνει στην Premier League) και μοίρασε μία ασίστ.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη για τους clarets σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας από το 1965 (!) και τους έφερε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15’, με τον Μπολί να κάνει τραγικό λάθος και να επιτρέπει στον Γουντ να εκτελέσει τον Ρουί Πατρίσιο. αφού πρώτα άδειασε τον Κόουντι. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τραορέ έκανε ένα ακόμα σφάλμα για τους «λύκους», με τον ΜακΝιλ να το εκμεταλλεύεται και να σερβίρει στον Γουντ, που έγραψε το 0-2 από κοντά.

Ο Νεοζηλανδός στράικερ έφτασε στο ιστορικό χατ-τρικ στο 44’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΜακΝιλ.

Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες της Γουλβς βρίσκονταν σε άλλο… γήπεδο κι έμοιαζαν παραδομένοι στη μοίρα τους, αν και μετά την ανάπαυλα ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για την Μπέρνλι στο 85’ ο Γουέστγουντ, που νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο με δυνατό σουτ μετά από ασίστ του Γουντ.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ