aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάτησε» τη Χίμκι και «έφτιαξε» Παναθηναϊκό η Μπασκόνια

«Πάτησε» τη Χίμκι και «έφτιαξε» Παναθηναϊκό η Μπασκόνια

«Δώρο» της Μπασκόνια στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ ανέβασε στροφές από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, επικράτησε εύκολα 87-77 της Χίμκι και παράλληλα «έφτιαξε» τον Εξάστερο. Και αυτό γιατί οι, μέχρι πρότινος ισόβαθμοι με το τριφύλλι, Ρώσσοι έχασαν έδαφος στη «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας ρεκόρ πλέον 14-10.

Αν, λοιπόν, οι παίκτες του Πασκουάλ (14-9) νικήσουν την Παρασκευή τον Ολυμπιακό, έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με δύο νίκες από την παρέα του Σβεντ, δεδομένου πως την «έχουν» και σε τυχόν ισοβαθμία. Την ίδια ώρα, οι Βάσκοι ανέβηκαν στο 11-13 και… πιέζουν για να μπουν στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Μπομπουά και Σενγκέλια με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ διψήφιος ήταν και ο Χουέρτας με 13. Από πλευράς ηττημένων, στους 23 σταμάτησε ο Σβεντ αλλά με 3/9 δίποντα και 4/13 τρίποντα(!), ενώ 21 πρόσθεσε ο Γκιλ με 7/10 σουτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ