aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάτησε στο «κουφάρι» της Λιλ και έπιασε… πεντάδα η Γκινγκάμπ! (video)

Πάτησε στο «κουφάρι» της Λιλ και έπιασε… πεντάδα η Γκινγκάμπ! (video)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Γκινγκάμπ που έδωσε τέλος στις δύο σερί ήττες της, επικράτησε 1-0 της Λιλ και βρέθηκε στην πέμπτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Γκινγκάμπ είχε την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και στο 32’ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Πριβάτ να βρίσκει τα δίχτυα της Λιλ για το 1-0.

Οι δύο ομάδες «μοίρασαν» την κατοχή στο δεύτερο μέρος και είχαν αμφότερες πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με την γηπεδούχο να «κρατά» γερά το προβάδισμα της.

Η Λιλ προσπάθησε να πάρει έστω τον έναν βαθμό, πιέζοντας την Γκινγκάμπ, όμως το σφύριγμα της λήξης βρήκε την γηπεδούχο νικήτρια και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η Λιλ συνεχίζει στις… ήττες και δεν απομακρύνεται διόλου από τη ζώνη του υποβιβασμού!

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (Κομπουάρε): Τζόνσον, Μαρσάλ, Σορμπόν, Κεμπρά, Ικοκό, Σαλιμπούρ, Σανκό, Ντο, Κοκό (86’ Μεντί), Μπριάν, Πριβάτ (64’ Ντιντό)

ΛΙΛ (Αντονέτι): Ενγιάμα, Κορκία, Σιβεγί, Σουμάορο, Μπεριά, Ομπαντί (68’ Σανκαρέ), Αμαντού, Μαβούμπα (76’ Μπέντσια), Σλίτι, Έντερ, Μπισουμά (68’ Αμαλφιτάνο)

Στα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής που άρχισαν στις 21:00:
Λοριάν-Ναντ 1-2 (80’ Λαβενάντ / 42’ Μπαμού, 74’ Ζιλέτ)
Μονπελιέ-Καέν 3-2 (3’, 77’ Νινγκά, 65’ Μουνιέ / 8’ Γιαχιά, 69’ Σαντινί)
Μπαστιά-Ανζέρ 1-2 (45’ Μπιφουμά /26’, 56’ Ντιεντχιού)


Sloan Privat Goal – Guingamp 1-0 Lille 15.10.2016 από Football–Live

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ