aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάτησε πάλι γκάζι και πάει πλέον γι' άλλα

Πάτησε πάλι γκάζι και πάει πλέον γι’ άλλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων επέστρεψε και μάλιστα δριμύτερος. Μετά την ήττα από την Ανόρθωση και την ισοπαλία με τη Δόξα, οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή, επανήλθαν με δύο νίκες επί της ΑΕΛ και της Αλκής, με το ίδιο σκορ 3-0 και έφθασαν στους 22 βαθμούς. Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Αλκή, την  οποία προσπέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες, η σκέψη τους είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάτσιο, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Απόλλων, παρά τις απουσίες που είχε προψές, ήταν άριστος. Επέβαλε τον ρυθμό και είναι εκπληκτικό πως δεν φάνηκαν οι απουσίες. Κι αυτό γιατί, όποιοι κι αν αγωνίζονται ακολουθούν τους κανόνες και τη φιλοσοφία του προπονητή τους. Η άμυνα τα πήγε περίφημα, με άψογους τους Κυριάκου και Ουεαντραόγκο, ο Σατσέτι στη μεσαία γραμμή ήταν κυρίαρχος, με τον Περέιρα να εκτελεί και να δείχνει την κλάση του. Σπουδαίος ο Αργεντινός, δεν ήταν μόνο δημιουργός αλλά και εκτελεστής. Σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ, έφθασε τα εννέα στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Με το τέλος του ημιχρόνου, ο Σωφρόνης Αυγουστή τον άφησε στα αποδυτήρια δίνοντάς του ανάσες και προφυλάσσοντάς τον ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Ο Περέιρα έδειχνε πολύ ευχαριστημένος από τα γκολ που σημείωσε και στις δηλώσεις του στην Primetel ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του, αλλά πιο πολύ τον ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα του. «Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Υπάρχει αρκετός δρόμος, όμως, είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και απολαμβάνω τα γκολ μου εφόσον κερδίζουμε», ανέφερε ο Αργεντινός άσος, ο οποίος δεν είχε κάνει ποτέ παρόμοιο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Να έχει, δηλαδή, πετύχει εννέα γκολ στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές. Ο 31χρονος άσος είχε σημειώσει 24 γκολ στην Εστουντιάντες σε τρεις σεζόν (2006-09), ενώ την περίοδο 2011-12 είχε πετύχει 15 γκολ με την Αουδάξ Ιταλιάνο. Δεκατέσσερα γκολ είχε σημειώσει και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από το 2014 μέχρι το 2017. Το έχει το γκολ στο  αίμα του και στον Απόλλωνα είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει πολύ με τη συχνότητα και την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ