aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πατάει» Ιταλία ο Λοσάνο και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή της Νάπολι!

«Πατάει» Ιταλία ο Λοσάνο και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή της Νάπολι!

Έτοιμη να… σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής της ιστορίας της είναι η Νάπολι, με τον Ίρβινγκ Λοσάνο να προσγειώνεται σήμερα στη Ρώμη και να υπογράφει στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι για 42 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος άσος αναμένεται αύριο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ σε αυτό θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 130 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το «Sky Sports Italia».

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιταλικής ομάδας ήταν ο Γκονζάλο Ιγουαΐν το 2016, όταν ο Αργεντινός επιθετικός είχε πάρει το δρόμο προς τον ιταλικό Νότο για 39 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η άφιξη του Μεξικανού εξτρέμ ενισχύει σημαντικά την επιθετική γραμμή των Ναπολιτάνων ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίοι διαθέτουν ήδη τους Μέρτενς, Ινσίνιε, Μίλικ και Καγιεχόν στη γραμμή κρούσης, ενώ παίζουν και τα ρέστα τους για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες σε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού.

Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Λοσάνο έλαμψε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, μετρώντας 40 γκολ και 23 ασίστ σε 140 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ