aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάσχουμε ως κοινωνία, γι' αυτό βλέπουμε τόσες κολοτούμπες»

«Πάσχουμε ως κοινωνία, γι’ αυτό βλέπουμε τόσες κολοτούμπες»

Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λεμεσού, στην  πρώην οικία του έπαρχου, μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής του σωματείου της ΑΕΛ. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από πρώτο χέρι, την τεράστια συμβολή της ΑΕΛ στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία του τόπου.

Αυτό που ξεχωρίζει από την εκδήλωση, είναι την ομιλία του ερευνητή και υπεύθυνου του ιστορικού αρχείου της πόλης μας Μίμη Σοφοκλέους, ο οποίος ανέλυσε την πολιτιστική προσφορά της ΑΕΛ στην Λεμεσό και στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ως κοινωνία πάσχουμε από έλλειψη αξιών και ιδεών γι’ αυτό βλέπουμε και τόσες κολοτούμπες σε διάφορες περιπτώσεις. Οι ιδρυτές της ΑΕΛ, οι άνθρωποι αυτοί του ‘30 δημιούργησαν και  διέδωσαν ιδέες και αξίες που κρατούν μέχρι σήμερα. Υπερασπίστηκαν τα πιστεύω τους και πάλεψαν για αυτά σε περιόδους κρίσης του κυπριακού αθλητισμού»

Όπως τονίζεται επίσης σε ανακοίνωση του Συ.Φ.ΑΕΛ, «για αυτό η ΑΕΛ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κομματικά καφενεία και ιδεολογικά τάσσεται απέναντι σε αθλητικά κατεστημένα. Πάντα πιστοί στις αξίες μας θα είμαστε εναντίον σε όσους καταστρέφουν και εκμεταλλεύονται τον αθλητισμό και σε αυτούς που αντέγραψαν από το εξωτερικό αποτυχημένες κάρτες και τρομονόμους για τη συγκάλυψη των ευθυνών τους».

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ