aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρτι της Ντόρτμουντ με Χάαλαντ, σβηστή τριάρα για Μπάγερν

Πάρτι της Ντόρτμουντ με Χάαλαντ, σβηστή τριάρα για Μπάγερν

Έκαναν… πλάκα Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βεστφαλοί «γάζωσαν» την Ουνιόν, επικρατώντας 5-0 εντός έδρας με τον Χάαλαντ να «χτυπάει» και πάλι (δις και πάλι), για την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, που τους κράτησε στο -3 από τους Βαυαρούς, που πέρασαν στην πρώτη θέση. Περιμένοντας «δώρο» από το ματς της Λειψίας με την Γκλάντμπαχ.

Ο Σάνστσο άνοιξε το σκορ στο 13’, βάζοντάς τα με… ολόκληρη την άμυνα των φιλοξενούμενων, προτού εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ο Χάαλαντ δήλωσε «παρών» πέντε λεπτά μετά με πλασέ από κοντά. Ο Νορβηγός ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Γκικιέβιτς στο 68’ και ο Ρόις δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα. Δύο λεπτά μετά, ο Βίτσελ με κεραυνοβόλησε τον Πολωνό από το ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Σάντσο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάαλαντ με συρτό σουτ στο 76’. Ο αντίπαλος γκολκίπερ βρήκε την μπάλα, αλλά δεν απέτρεψε το 5-0.

Μπάγερν από… ημίχρονο (1-3). Η ομάδα του Φλικ «καθάρισε» ουσιαστικά την… μπουγάδα από το πρώτο μέρος. Και ουσιαστικά από το 26’. Ο Λεβαντόφσκι κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από τη σέντρα του Παβάρ, ο Μίλερ (14’) νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά το γύρισμα του Γκορέτσκα από τα αριστερά και ο Τιάγκο χάζεψε την άμυνα των γηπεδούχων προτού πλασάρει για το 3-0. Ο Ζούστε μείωσε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ωστόσο, στο δεύτερο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν επί της ουσίας να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ