aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάρτι» της Γιουβέντους και Derby d’ Italia στα ημιτελικά του Κυπέλλου

«Πάρτι» της Γιουβέντους και Derby d’ Italia στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Με… στυλ και άνεση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους! Την Τετάρτη (27/1) οι «μπιανκονέρι» -χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή τους- επικράτησαν 4-0 εντός έδρας της ΣΠΑΛ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, εκεί που θα… ανταμώσουν με την Ίντερ.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στην οποία πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Την αρχή την έκανε στο 16’ ο Μοράτα με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR. Με τον Φραμπότα να κάνει το 2-0 στο 33’ με δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Η Γιουβέντους εμφανίστηκε ακόμα πιο ορεξάτη στο δεύτερο μέρος, μετουσιώνοντας την ανωτερότητά της και σε θριαμβευτική πρόκριση. Στο 78’ ο Κουλουσέφσκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από ασίστ του Κιέζα. Με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ