aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρτι για τη Λειψία με τον Πάουλσεν να σέρνει τον χορό

Πάρτι για τη Λειψία με τον Πάουλσεν να σέρνει τον χορό

Απίστευτη Λειψία, δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα της Σαξονίας, διέλυσε την Χέρτα επικρατώντας με 5-0 και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν.

Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, η Λειψία διατήρησε το απίστευτο αήττητο σερί της για πάνω από δύο μήνες, με την τελευταία «στραβή» να είναι εκείνη στα μέσα Γενάρη, όταν είχε χάσει με 1-0 στην έδρα της από την Ντόρτμουντ.

Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς, με τον Φόρσμπεργκ στο 17’ να ανοίγει το σκορ, για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο Πάουλσεν. Ο Δανός αρχικά στο 27’ και στη συνέχεια στο 60’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 62’ έγραψε το 4-0, βάζοντας σε απόλυτο βαθμό την προσωπική του σφραγίδα στη νίκη της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Χαϊντάρα, έβαλε και αυτός το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ, γράφοντας το 5-0 και μετατρέποντας το ματς σε θρίαμβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ