aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάρτι» για τη Λεγκανές (video)

«Πάρτι» για τη Λεγκανές (video)

Μία «ανάσα» από την εξασφάλιση της παραμονής της στην Primera Division είναι η Λεγανές! Με τον Σιόβα βασικό, η ομάδα της Μαδρίτης συνέτριψε την αδιάφορη βαθμολογικά Μπέτις (4-0) και θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην παίζει και του χρόνου στα σαλόνια.

Κι αυτό γιατί της αρκεί τουλάχιστον ένας βαθμός στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές (με Μπιλμπάο εκτός και Αλαβές εντός) ή να μην κάνει το απόλυτο ως το τέλος η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Μόλις στο 7’ ο Σιμανόφσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 15’ ήταν η σειρά του Ελ Ζαρ να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να μετατρέψει σε περίπατο την αναμέτρηση απέναντι στους παίκτες του Βίτορ, που έκανε… μπαμ πως δεν «καίγονταν».

Στο 65’, το γήπεδο σηκώθηκε πραγματικά στο πόδι. Και πώς να μην συμβεί αυτό, αφού ο Γκάμπριελ «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτάρα από το κέντρο(!), ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80’, ο Σιμανόφσκι έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ