aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάρτι» από τα παλιά με καλεσμένους 6.000 και τον Ράγιος σε ρόλο Κετσπάγια

«Πάρτι» από τα παλιά με καλεσμένους 6.000 και τον Ράγιος σε ρόλο Κετσπάγια

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο χρόνος γύρισε 11 χρόνια πριν. Φεύγοντας από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βράδυ της Τετάρτης (2/10) μετά την σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα οι περίπου 6000 φίλοι της «Κυρίας» που βρέθηκαν στην προσωρινή έδρα της προσφυγικής ομάδα ένιωθαν πιο γεμάτοι από ποτέ τα τελευταία 11 χρόνια.

Η Ανόρθωση με άλλη μία πειστική εμφάνιση κέρδισε κατά κράτος μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι φέτος και «ζέστανε» ακόμη περισσότερο τον κόσμο της.

Πλέον δεν υπάρχει καμία… ένσταση. Η Ανόρθωση επέστρεψε για τα καλά. Με τον Τιμούρ Κετσπάγια στη θέση του οδηγού η ομάδα της Αμμοχώστου αποτελεί και πάλι πρωταγωνίστρια του κυπριακού ποδόσφαιρου. Με πίεση που… σπάει κόκκαλα σε όλο γήπεδο και έναν Ράγιος να κάνει «παπάδες» θυμίζοντας τον προπονητή του εν δράσει με ποδοσφαιρικά παπούτσια η «Κυρία» ζει στιγμές του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης: Ρ-άγιος ο Θεός, Ανόρθωση ισχυρή και Απόλλωνας σε… κρίση (vid)

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην έδρα μας νιώθουμε μία περίεργη αύρα από τον κόσμο μας γι αυτό μπαίνουμε τόσο δυνατά», είπε στην κάμερα της Cablenet ο Γιώργος Γκαλίτσιος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή η αύρα που χάθηκε τα τελευταία χρόνια πλανάται πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αποτελεί το πιο σημαντικό «όπλο» της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ