aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσιάζει το νέο πακέτο μετοχών Champion Shares

Παρουσιάζει το νέο πακέτο μετοχών Champion Shares

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, οι μέτοχοι άναψαν το πράσινο φως για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέου πακέτου μετοχών, που θα ονομάζονται Champion Shares. Το μεσημέρι, λοιπόν, η διοίκηση της εταιρείας θα παρουσιάσει λεπτομέρειες, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, στις 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου των γραφείων του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, με σκοπό την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, Champion Shares. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι λειτουργοί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Όπως έγινε γνωστό θα εκδοθούν 8 εκατομμύρια μετοχές και στόχος είναι η «Κυρία» να προσελκύσει και μεγάλους επενδυτές. Αυτή ήταν άλλωστε και η δήλωση του προέδρου Ευγένιου Χαμπουλλά στο «Goal». Άφησε να νοηθεί ότι υπάρχουν ήδη επενδυτές με τους οποίους έγιναν επαφές. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί κάτι περισσότερο σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ