aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσιάστηκε ο Ρούνεϊ: «Δεν ήρθα εδώ για σύνταξη»! (pics)

Παρουσιάστηκε ο Ρούνεϊ: «Δεν ήρθα εδώ για σύνταξη»! (pics)

Έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους και να πετύχει στην Έβερτον δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 31χρονος επιθετικός χαρακτήρισε ιδανικό το timing της επιστροφής του στα «ζαχαρωτά» δηλώνοντας πως δεν έχει στο μυαλό του την… σύνταξη.

«Νιώθω πραγματικά όμορφα. Πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική στιγμή τόσο για εμένα όσο και για την Έβερτον. Συνεχίζουμε ώστε να πάρουμε τους σωστούς παίκτες κι όλοι ελπίζουμε πως θα είναι μια χρονιά επιτυχιών για εμάς. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Όλοι το θέλουμε αυτό και γι’αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε. Η θέση μου; Είναι μεγάλο πράγμα το γεγονός ότι επέστρεψα εδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ο προπονητής θα πάρει τις αποφάσεις του. Δεν το σκέφτηκα καν. Είναι ένα μέρος που ήθελα πολύ να έρθω και να παίξω ξανά. Ανυπομονώ λοιπόν. Δεν γύρισα στο… σπίτι για τη σύνταξη. Θέλω να παίξω. Θέλω να κερδίσω και να πετύχω στον σύλλογο. Νομίζω ότι όλο αυτό έγινε τη σωστή στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ