aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσιάστηκε και σήκωσε μανίκια ο «Πούρσα»! (pics)

Παρουσιάστηκε και σήκωσε μανίκια ο «Πούρσα»! (pics)

Πρώτη ημέρα στη δουλειά για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι η σημερινή. Ο Ελλαδίτης προπονητής παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και ακολούθως ανέλαβε δράση. Δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια άλλωστε, αφού θα έχει στη διάθεσή του μόλις άλλη μία προπόνηση, την αυριανή, πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο.

Προηγουμένως, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου της Αμμοχώστου, είχαν συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Συμφωνήθηκε πως πρέπει να μείνει πίσω ό,τι έγινε μέχρι χθες, να γίνει νέα αρχή και ζητήθηκε από τους παίκτες να στηρίξουν το έργο του νέου προπονητή. Όσο για τα πειθαρχικά παραπτώματα, του Γκαστόν Σανγκόι και άλλων παικτών, θα εξεταστούν σε νέα συνάντηση.

Η επίσημη ενημέρωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο τεχνικός μας πέρασε πρώτα από τα γραφεία του σωματείου μαζί με το προπονητικό του τιμ και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Έγινε συνάντηση μεταξύ ποδοσφαιριστών και Διοίκησης και αργότερα παρουσιάστηκε το προπονητικό τιμ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή μας για τον Σαββατιάτικο αγώνα, με εξαίρεση τον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος είναι τιμωρημένος (3η κίτρινη). Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση και το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Πάφο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ