aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσιάστηκε από τη Σεβίλλη ο Μοντέλα!

Παρουσιάστηκε από τη Σεβίλλη ο Μοντέλα!

Τον αντικαταστάτη του Εντουάρντο Μπερίτσο και νέο προπονητή της ομάδας, παρουσίασε η Σεβίλλη! Ο λόγος για τον Βιτσέντσο Μοντέλα, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της ομάδας για την θέση του προπονητή όπως τόνισε ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Κάστρο.

Από την μεριά του ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε τους Ανδαλουσιάνους για την ευκαιρία που του έδωσε, λέγοντας πως η Σεβίλλη είναι το ιδανικό κλαμπ για να εκφράσει τις ιδέες του. «Ευχαριστώ την Σεβίλλη που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Στόχος μου είναι πάντα να νικάω και αυτός είναι ο ιδανικός σύλλογος για να εκφράσω τις ιδέες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με το γήπεδο, το σύλλογο και την αύρα της Σεβίλλης, που ένιωσα από την επίσκεψή μου με την Φιορεντίνα. Είδα κάποια ματς της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που διέκρινα είναι το πνεύμα και το πάθος της», είπε αρχικά ο Μοντέλα.

Για τον Ενζονζί που θέλει να αποχωρήσει ανέφερε: «Σκοπός μου είναι να μιλήσω με τον Ενζονζί, είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν έχουμε συζητήσει για τα μεταγραφικά, αλλά είμαστε οικογένεια και θα πάρουμε από κοινού τις αποφάσεις».

Για τον Έντσο Μαρέσκα που θα είναι ο βοηθός του: «Όσον αφορά τον Έντσο είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου και τυγχάνει σεβασμού και στην Ιταλία. Μου δίνει τόσο μεγάλη βοήθεια στην επικοινωνία μου με τον σύλλογο και τον κόσμο, αλλά υπόσχομαι ότι θα μάθω Ισπανικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ